пʼятниця, 12 квітня 2013 11:18

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Луценко, Яценюк, Турчинов та інші нардепи зайшли в лікарню до Тимошенко

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк приїхав на короткострокове побачення з екс-прем'єром Юлією Тимошенко до центральної клінічної лікарні №5 у Харкові.

Яценюк зайшов на територію лікарні близько 10.10.

Він повідомив, що найближчим часом повинні під'їхати народний депутат від "Батьківщини", заступник голови фракції Олександр Турчинов та екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який 7 квітня вийшов на свободу після помилування президентом.

"Відповідно до закону, Тимошенко звернулася (в пенітенціарну службу), і вони зобов'язані дати можливість зустрітися з нею. Вчора Державна пенітенціарна служба України зробила заяву, що Тимошенко звернулася до них із приводу зустрічі з Луценком, Турчиновим і зі мною", - сказав Яценюк журналістам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович не випустить Тимошенко до 2015 року

Відповідаючи на запитання, як бути з уточненням ДПтС про те, що жоден із трьох не звертався з письмовим проханням про побачення, Яценюк сказав: "Їм потрібно читати закони. Ні в одному законі не написано, що ми повинні звертатися. Звертатися повинен той чоловік, який знаходиться за гратами".

Він зазначив, що планується обговорити з Тимошенко три питання, але які саме, уточнювати не став.

Пізніше, о 10.45 на територію лікарні зайшли Луценко і Турчинов. Їх супроводжували народні депутати Арсен Аваков, Сергій Пашинський та інші.

Прихильники екс-прем'єра, які чергують під лікарнею, зустріли Луценка вітальними криками: "Юра в Харкові!", "Луценко, Харків вітає тебе".

Раніше в лікарню також зайшли народні депутати Андрій Кожем'якін та Роман Забзалюк.

Зараз ви читаєте новину «Луценко, Яценюк, Турчинов та інші нардепи зайшли в лікарню до Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути