четвер, 08 травня 2008 13:29

Гаслом "Ющенко – чемодан-вокзал-Америка" зустрічали президента біля Саур-Могили

Президент України Віктор Ющенко на вертольоті приземлився біля меморіального комплексу "Саур-Могила" в м. Сніжне Донецької області.

Заздалегідь намічався приїзд глави держави до Саур-Могили на автомобілі, і потім Ющенко мав піднятися на курган сходами до пам`ятника.

Але плани змінилися, і Президент прилетів на урочистості на вертольоті, який приземлився на вертолітному майданчику зверху на кургані, поряд із пам`ятником.

Раніше повідомлялося, що біля меморіального комплексу "Саур-Могила" близько 6 тис. чоловік чекають приїзду Віктора Ющенка.

Зокрема, в очікуванні урочистого мітингу і виступу Президента, запланованого на 13.00, біля підніжжя меморіального комплексу стоять близько 6 тисяч жителів Донецької області, що представляють різні покоління і різні міста регіону.

Учасники майбутніх урочистостей тримають прапори Партії регіонів, ПСПУ, Союзу молоді України, "Нашої України", Української народної партії, а також поодинокі прапори колишнього СРСР.

Представники партії Наталії Вітренко скандують у мегафон: "Красная армия всех сильней" і "Слава воинам Советской Армии!", а також тримають плакати з написами: "Ющенко – чемодан-вокзал-Америка" і "Ющенко – Донбасс против примирения с воинами ОУН-УПА".

Червоних стягів Комуністичної партії поки що немає, і ніщо не передбачає намічену на сьогодні акцію протесту комуністів.

Похмуру, вітряну і холодну погоду (температура близько 5 градусів тепла) скрашують пісні військових років, які звучать на весь курган, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гаслом "Ющенко – чемодан-вокзал-Америка" зустрічали президента біля Саур-Могили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути