Ексклюзиви
вівторок, 13 липня 2010 17:46

Льовочкін намагається стати поводирем Януковича - Шуфрич

Екс-міністр надзвичайних ситуацій, заступник секретаря РНБО Нестор Шуфрич пов'язує напруга всередині Партії регіонів з діяльністю голови Адміністрації президента Сергія Льовочкіна.


Про це він заявив в інтерв'ю "Українській правді".

За його словами, це напруга виявляється "у можливості спілкування з Януковичем, у прийнятті рішень, у спотворенні інформації, яка надходить у фракцію, до народних депутатів і до міністрів від Адміністрації президента, яка потім або гіперболізована, або взагалі не підтверджується".

"Фактично спостерігається явне бажання закрити президента. Це нічим добрим не закінчується. Ми, на жаль, за ці п'ять місяців президентства Януковича і чотири місяці роботи уряду Азарова із завидною послідовністю починаємо повторювати помилки наших попередників ", - сказав Шуфрич.

Він також зізнався, що під час роботи у нього були певні проблеми з Сергієм Льовочкіним.

"Хоча, до речі, у мене як у міністра МНС була можливість особистого прямого контакту з президентом, тому що в міністерстві був встановлений спеціальна зв'язок. Але багато моїх колег нарікали на те, що у них немає можливості поговорити з президентом, крім як через Льовочкіна. А він по-своєму вибудовує це спілкування. Льовочкін намагається взяти на себе роль не помічника, а поводиря. Як правило, це дуже погано закінчується - як для того, хто це робить, так і для оточення ", - розповів екс-глава МНС.

"Льовочкін створює одне - проблеми, які поки ще невидимі, але вони не були видимі і в Ющенка, коли у нього рейтинг був 50 з чимось відсотків. Але ці проблеми вибухнули, коли в Ющенка рейтинг пішов нижче 20, і коли Тимошенко почала його наздоганяти, а потім і перегнала ", - вважає Шуфрич.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін намагається стати поводирем Януковича - Шуфрич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути