Ексклюзиви
вівторок, 13 липня 2010 10:21

Шуфрич відверто про Льовочкіна, Тігіпка та свою відставку

Шуфрич відверто про Льовочкіна, Тігіпка та свою відставку

Звільнений з посади міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич заявив газеті Сегодня, що в оточенні Президента Віктора Януковича є група голови Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна, і "вона поки домінує".

"Є група Льовочкіна, і вона поки домінує. Ми сьогодні повинні констатувати, що ця група домінує серед всіх груп у Партії регіонів і є найвпливовішою. Впливовішою, ніж Азаров, Клюєв та інші", - заявив Шуфрич.

"Але думаю, що питання, які виникають у нас через Льовочкіна, будуть найближчим часом у нас врегульовані. Вплив Льовочкіна домінуючий, але рішення все-таки приймає Президент України", - зазначив екс-глава МНС.

Шуфрич також заявив, що у Януковича є серйозні конкуренти в областях, жителі яких переважно голосують за Партію регіонів.

"Там уже є група Тігіпка. Це дуже серйозна фігура, яка з"явилася в тилу Партії регіонів. Одна група, про яку ми сьогодні говорили, і яка має великий вплив на Януковича, вже сьогодні розглядає Тігіпка, як наступника Януковича. І сьогодні ті, хто прийшов до Януковича в 2006 році, коли він став прем'єром, вже сьогодні розглядають варіанти, як їм зберегти свої інтереси у випадку погіршення ситуації з Януковичем ", - заявив він.

За його словами, ця група починає з Тігіпком переговори про фінансування. "І сьогодні у мене болить серце через це, скажу відверто. Сила Януковича - це його рейтинг. Якщо його рейтинг похитнеться, то ці маленькі пацючки відразу перебіжать до того, до кого перейде цей рейтинг. Ось цим ось Льовочкін і відрізняється ", - зазначив Шуфрич.

"Ви знаєте, я б дуже не хотів, щоб Льовочкін виявився для Януковичем тим, ким для Ющенка виявилися Балога і Порошенко. Які вбили рейтинг Ющенка і покінчили з всією його командою", - додав він.

Він також заявив, що його здивував указ про призначення на роботу в РНБО, і слова Андрія Клюєва, який сказав, що Шуфрич погодився з переведенням на нову роботу, і що це є причиною його звільнення.

"Але коли я саме в такій інтерпретації почув підписана Азаровим подання ... звичайно, це питання я сьогодні врегулював, щоб не підставляти і свого товариша Андрія Клюєва, щоб ніхто не міг сказати моїм товаришам по фракції, що він збрехав, і щоб ніхто не зміг би дорікнути представникам Партії регіонів, що вони обманюють один одного. Хоча наголошую, що я був здивований ", - заявив Шуфрич газеті Сегодня.

Нагадаємо, 10 липня Верховна Рада звільнила Нестора Шуфрича з посади міністра з питань надзвичайних ситуацій Це рішення підтримали 256 народних депутатів.

Після цього Шуфрич звинуватив главу Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна в тому, що він є винуватцем більшості проблем, що виникають у чинної влади.

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Шуфрич відверто про Льовочкіна, Тігіпка та свою відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути