Ексклюзиви
середа, 28 жовтня 2020 10:44

Литвин, який голосував за російський флот у Криму, хоче стати ректором КНУ

Литвин, який голосував за російський флот у Криму, хоче стати ректором КНУ
Спікера Литвина закидують яйцями у Верховній Раді, квітень 2010-го. Тоді розглядалося питання продовження перебування російського флоту у Криму. Фото: Reuters

Колишній голова Верховної Ради 4 і 6-го скликань Володимир Литвин балотується в ректори Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Про це повідомив юрист Андрій Черних у Facebook.

Серед інших кандидатів: Сергій Болтівець, Віталій Хромець, Сергій Вижва, Олександр Копиленко, Максим Куцевич, Анатолій Конверський, Петро Захарченко, Ірина Чудовська, Андрій Вітренко, Володимир Бугров.

Володимир Литвин був головою Адміністрації президента Леоніда Кучми, спікером парламенту з 2002-го по 2006-й і з 2008-го по 2012 рік.

27 квітня 2010 року голосував за угоди з РФ, які передбачали продовження перебування Чорноморського флоту РФ у Севастополі до 2042 року. Угоди з РФ підписував Віктор Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин із "копійчаною" орендою і Богатирьова з палацом. Показали сусідів Зеленського у Кончі-Заспі

У жовтні адміністрація КНУ відпустила всіх студентів на карантин. Це зробили тому, що кількість хворих на коронавірус збільшилась у декілька разів.

Зараз ви читаєте новину «Литвин, який голосував за російський флот у Криму, хоче стати ректором КНУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути