вівторок, 12 січня 2010 17:04

Литвин впевнений, що справа Гонгадзе не впливає на його репутацію

Литвин впевнений, що справа Гонгадзе не впливає на його репутацію
Кандидат у президенти Володимир Литвин вважає, що розслідування справи Гонгадзе не вплине на його репутацію, оскільки вона "бездоганна".

Про це він заявив на підсумковій прес-конференції у вівторок, вчергове коментуючи звинувачення на свою адресу щодо причетності до справи Гонгадзе.

"У мене бездоганна репутація. Я міг у житті помилятися і, можливо, помилявся, але репутація в мене бездоганна", - сказав спікер.

На переконання Литвина, розслідуванням убивства журналіста мають займатися компетентні органи, а не майбутній президент.

"Жодних конкретних кроків я робити не буду. Президент України - не генеральний прокурор, не міністр внутрішніх справ і не керівник Служби безпеки", - сказав він, відповідаючи на запитання, які конкретні кроки він робитиме у разі його обрання президентом для просування розслідування справи Гонгадзе.

Литвин висловив переконання, що оскільки ця справа досі не розслідувана, це свідчить про те, що її продовжують використовувати у політичних інтересах.

При цьому він заявив, що не має намірів спеціально надавати зразки свого голосу для експертизи "плівок Мельниченка".

"Я з вами спілкуюся тут не одну годину і усі зразки, які необхідні, вони всі є", - сказав Литвин.

"Я переконаний, що рано чи пізно, не під вибори, не після виборів, буде встановлено, хто організовував прослуховування кабінету президента, хто і куди вивозив ці плівки", - додав він, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Литвин впевнений, що справа Гонгадзе не впливає на його репутацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути