Ексклюзиви
понеділок, 18 травня 2009 13:11

Литвин просить депутатів не перетворювати Раду у свинюшник

Литвин просить депутатів не перетворювати Раду у свинюшник
Народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук"янов звинуватив парламентську більшість у подвійних стандартах в питанні ставлення до поведінки міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в аеропорту Франкфурта-на-Майні.

Про це він сказав під час Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.

У відповідь голова Верховної Ради України Володимир Литвин, звертаючись до Лук"янова, сказав: "Згадайте, що витворяли міністри у вашому уряді і як ви заплющували очі". "Тому сьогодні здискредитували всі інститути влади усі ми разом", - додав Литвин.

За його словами, сьогодні "сесійну залу перетворили на конюшню у гіршому розумінні цього слова: плакати, пляшки". Він підкреслив, що все це почалося "з личаків, які підносилися главі державі". "Не перетворюйте Верховну Раду України у свинюшник в гіршому розумінні цього слова", - зазначив Литвин.

Він наголосив, що якщо фракція Партії регіонів хоче прийняття "принципового рішення по Юрію Луценку, то ви пишіть правильно постанову".

За словами голови ВР, фракція Партії регіонів пропонує проект постанови, яким передбачається не звільнення Луценка, а відставка. Литвин підкреслив, що Партія регіонів не розуміє різниці (коли йдеться про відставку, то подання має надходити від Кабінету міністрів).

Він запропонував фракції Партії регіонів ще раз перечитати Закон "Про Кабінет міністрів України", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Литвин просить депутатів не перетворювати Раду у свинюшник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути