понеділок, 18 травня 2009 09:22

Луценко знає журналіста, який "злив" його "Більду"

Луценко знає журналіста, який "злив" його "Більду"

Газета "Більд" отримала інформацію про конфлікт в аеропорту Франкфурту від Секретаріату президента за допомогою українського інтернет-журналіста. Таку думку в інтерв"ю "Газеті по-київськи" висловив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Більду" повідомив український кореспондент, який отримав інформацію з Секретаріату президента. У свою чергу, Секретаріату доніс МЗС, а йому - посольство України в Німеччині. Журналіст, не отримавши підтвердження інформації МВС, звернувся, очевидно, до своїх знайомих у жовтій німецькій пресі. На другий день перебування у Франкфурті, коли вже відлітали до Кореї, бачили людину з професійною фотокамерою, яка фіксувала наш відліт. І вже тоді я зрозумів, що стався витік", - сказав Луценко.

На запитання видання, чи знає міністр, хто саме був цим журналістом, Луценко відповів ствердно: "Я б не хотів називати його прізвище. Він працює в інтернет-виданні".

На початку цього місяця зарубіжні ЗМІ повідомили, що Луценко 4 травня провів півдня в поліцейському відділку аеропорту Франкфурта-на-Майні. За даними ЗМІ, міністра в стані сильного алкогольного сп`яніння затримали після сварки з поліцейськими.

12 травня Луценко заявив, що подає у відставку з посади міністра внутрішніх справ.

15 травня Верховна Рада України прийняла постанову, якою передбачається звернутися до уряду для вирішення питання про усунення міністра внутрішніх справ Луценка від виконання службових обов`язків на час проведення розслідування подій 4 травня в аеропорту Франкфурта-на-Майні. Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Луценко знає журналіста, який "злив" його "Більду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути