субота, 16 травня 2009 00:21

Герман назвала Луценка лежачим поліцейським

Герман назвала Луценка лежачим поліцейським

Луценко нікому не страшний, бо він вже лежачий поліцейський. Так сказала в програмі Шустер Live на ТРК "Україна" регіоналка Ганна Герман. Вона вважає, що міністр потрапив у скандал через свій непрофесіоналізм.

"Зараз вже неважливо звільнять міністра Луценка, чи не звільнять. Це немає значення. Він уже лежачий поліцейський. Він вже нікому не страшний. Тому, що він  за руками у тих, хто його захищає. Луценко уже ніколи незалежним не буде" – сказала Герман.

Вона вважає, що причина скандалу, який розгорівся з Луценком через інцидент у Франфурті - результат непрофесійності керівника МВС.

"Якби ви були професіоналом ви б зробили б усе, щоб ця справа не набула такого розголосу, - заявила регіоналка, звертаючись до Луценка.

Герман зазначила, що міністру варто було б відразу після інциденту у франкфутському аеропорту зв"язатися з українськими журналістами, пояснити свою позицію і таким чином уникнути перекручування фактів.

"Натомість ви спокійно поїхали і пустили справу на самотік, дали можливість для спекуляцій", - сказала Герман.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Герман назвала Луценка лежачим поліцейським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути