вівторок, 18 серпня 2009 23:00

Литвин про скандал з Ратушняком: "Не треба робити з мухи слона"

Литвин про скандал з Ратушняком: "Не треба робити з мухи слона"

До ворожки не потрібно ходити, щоб стверджувати, що президентська виборча кампанія вже давно іде і вона визначається брудними підходами.

Таку думку у вівторок ввечері в ефірі "5 каналу" висловив голова Верховної Ради Володимир Литвин.

"Навіть якщо закон буде ідеальний, - візьмемо для прикладу закон Росії чи Франції з приводу виборів президента і адаптуємо на український грунт, то це не відведе брудних технологій. Це рівень культури, рівень ментальності українського політиикуму. І тут закон ролі не відіграє", - розповів спікер.

Литвин вважає, що сьогодні треба приймати спільні зобов"язання, спільні рішення для того щоб не допускати цього брудного піару.

Крім того, глава парламенту повідомив, що ставиться "спокійно, принципово і відповідально" до конфлікту між своїм однопартійцем мером Ужгорода Сергієм Ратушняком і кандидатом у президенти Арсенієм Яценюком.

"Я стою на тому, що непорозуміння і нестриманість сьогодні підхоплені. Все роздувається до рівня глобального конфлікту для того, щоб на цьому фоні отримати додаткові бали. Я переконаний, що не треба нагнітати ксенофобію, русофобію й інші проблемні моменти, які Україні абсолютно не притаманні. Не треба робити з мухи слона. Треба розуміти, що збурити ситуацію просто, а ввести її в нормальне русло неможливо", - наголосив він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Литвин про скандал з Ратушняком: "Не треба робити з мухи слона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути