четвер, 13 серпня 2009 11:41

Журналіста вигнали з роботи за інтерв"ю з Ратушняком

Журналіста вигнали з роботи за інтерв"ю з Ратушняком

Позаштатний кореспондент Нового каналу, працівник ужгородської обласної телерадіокомпанії Віталій Глагола отримав наказ про своє звільнення. Чим провинився - хлопцю не пояснили.

Трудовий договір має закінчитися лише наприкінці наступного року. Останньою його роботою стало скандальне інтерв"ю з мером Ужгорода Сергієм Ратушняком.

Новий канал відзначає, що в кабінет мера міста журналіст не вривався і відповідати на питання не примушував, була досягнута попередня домовленість про зустріч.

"У самому інтерв"ю Ратушняк облив брудом цілий ряд персонажів українського політикуму, порція нецензурщини чомусь дісталася і знімальній групі".

Директор з правових питань Інтерньюз-Україна Павло Моїсеєв: "Журналіст зробив хороший якісний сюжет, результатом чого стало його звільнення. Це підтверджує перебільшення рівня свободи слова в Україні, це говорить про слабку ефективність роботи державних медіа".

Новий канал вважає звільнення журналіста протиправним, тому зробить все можливе, щоб справедливість восторжествувала.

Кілька днів тому Ратушняк дав інтерв"ю, в якому обрушився з критикою на лідера "Фронту змін" Арсенія Яценюка. В результаті проти мера Ужгорода порушили кримінальну справу за антисемітизм.

Обозреватель

Зараз ви читаєте новину «Журналіста вигнали з роботи за інтерв"ю з Ратушняком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути