пʼятниця, 09 листопада 2007 13:13

Литвин закликав своїх людей готуватися до наступних виборів

Лідер Народної партії Володимир Литвин закликає членів своєї політичної сили підвищити партійну активність для підготовки до наступних виборів. "Ми сьогодні, на цьому з"їзді, повинні чітко сказати про те, що ми починаємо підвищувати нашу партійну активність в плані підготовки до наступних виборів, оскільки країна вступила у фазу позачергових виборів, і ви це чудово розумієте", – заявив Литвин на 4-му етапі 9-го з"їзду Народної партії у п"ятницю в Києві. Він закликав учасників з"їзду "після з"їзду закінчити святкувати перемогу і почати працювати".

На думку Литвина необхідно критично подивитися на себе і зайнятися партією зсередини.

"Ми повинні забезпечити присутність партії на всіх рівнях – починаючи від партійної організації у селі і закінчуючи Києвом – у суспільно-політичному житті України, щоб у відповідь на кожну подію у нас була своя позиція, щоб ми не тільки навздогін щось коментували, а й говорили на випередження, що чекає Україну і що потрібно робити", – сказав Литвин, пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Литвин закликав своїх людей готуватися до наступних виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути