Ексклюзиви
середа, 22 грудня 2010 10:45

Литвин попросив прибрати з Ради плакати на захист Тимошенко

Литвин попросив прибрати з Ради плакати на захист Тимошенко

Перед початком пленарного засідання депутати від фракції Блок Юлії Тимошенко - "Батьківщина" розмістили на своїх робочих місцях плакати.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, на плакатах написано: "Зупиніть політичні репресії", "Злочинців з Партії регіонів — за грати", "Руки геть від Тимошенко".

Відкриваючи ранкове засідання, спікер парламенту Володимир Литвин сказав, що згідно з регламентом, до сесійної зали заборонено вносити плакати і гучномовці.

"Ми з Вами домовлялися", — звернувся він до "бютівців".

Після цього депутати поздоровили "нунсівця" Кирила Кулікова з днем народження. Лідер фракції Наша Україна — Народна самооборона Микола Мартиненко вручив йому великий букет червоних троянд. Кулікова поздоровили також інші "нунсівці", зокрема Павло Жебрівський та Геннадій Москаль.

Як повідомлялося, в середу депутати планували заслухати інформацію Генпрокуратури про події у Верховній Раді 16 грудня. Тоді депутати фракції БЮТ-Батьківщина заблокували трибуну парламенту й розвісили плакати з вимогою припинити політичні переслідування Юлії Тимошенко.

Пленарні засідання Верховної Ради не проводилися, а ввечері почалася бійка депутатів фракцій Партії регіонів і БЮТ-Батьківщина. Тоді "регіоналам" вдалося позривати плакати із написами на захист Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Литвин попросив прибрати з Ради плакати на захист Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути