Ексклюзиви
субота, 27 грудня 2008 12:21

Литвин: не можна допустити ситуації 2004 року

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин сподівається, що парламенту вдалось зупинити політичну кризу.

Про це голова ВР сказав на підсумковій прес-конференції "Підсумки роботи за 2008 рік та завдання Верховної Ради України на 2009 рік".

"Вдалось зупинити політичну кризу й зупинили ми її у парламенті. Ми зупинили політичну кризу. Якщо більш реалістично говорити призупинили", - сказав він.

Спікер наголосив, що лише 15% негативного впливу на економічну ситуацію в країні належить світовим тенденціям. Решта – через внутрішню політичну кризу.

В.Литвин також підкреслив, що сьогодні не можна допустити розколу країни, не можна допустити ситуації 2004 року, коли частина держави говорила, що буде виконувати вказівки одного кандидата в президента, інша – другого. "А така загроза сьогодні є", - зауважив він.

Він додав, що необхідно консолідувати політикум, а також підкреслив на важливості дотриманні норм українського законодавства всіма.

Підсумовуючи рік в цілому В.Литвин зауважив, що згадуючи про позитиви поточного року не можна виокремити щось яскраве. За його словами, це був рік політичного протистояння. Але країна, прості люди жили, працювали. "Люди тримають на собі країну й весь політикум" – наголосив спікер. Він прогнозує, що така тенденція триватиме й у наступні роки. "Мабуть такий в українців генетичний код", - зауважив він, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Литвин: не можна допустити ситуації 2004 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути