четвер, 17 лютого 2011 17:39

Литвин каже, що Україна його цікавить більше, ніж крісло спікера

Литвин каже, що Україна його цікавить більше, ніж крісло спікера

Голова Верховної Ради Володимир Литвин відмовився коментувати чутки про те, що посада спікера парламенту приваблива для Партії регіонів і що її може зайняти їх представник згідно з квотою в парламенті.

"У мене є чим займатися, у мене немає часу, щоб коментувати чутки", - сказав спікер парламенту на прес-конференції в Черкасах.

При цьому він також зазначив, що питання займаної посади його не цікавить.

"Мене цікавить, що буде в Україні, що буде в Україні, в якій живуть і будуть жити мої діти і, сподіваюся, онуки", - зазначив Литвин.

Крім того, він повідомив, що президент України Віктор Янукович працює над своїм посланням до Верховної Ради і українського народу.

"Традиційно виступ (послання президента у Верховній Раді. - ред.) був в березні місяці. Зараз, наскільки мені відомо, йде підготовка, йде робота над посланням президента до Верховної Ради та українського народу", - сказав Литвин.

Він також підкреслив, що щойно послання буде готове, Верховної Рада виділить президенту час для проведення цього заходу.

"Думаю, він (захід. - ред.) мати меяк завжди знаковий характер. Експерти, міжнародна громадськість уважно аналізують кожне слово, кожен акцент, кожен наголос", - сказав Литвин.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Литвин каже, що Україна його цікавить більше, ніж крісло спікера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути