середа, 06 лютого 2008 12:21

Литвин готовий ініціювати перевибори Ради

Литвин готовий ініціювати перевибори Ради
Лідер фракції Блоку Литвина Володимир Литвин заявляє, що готовий внести до парламенту проект постанови про проведення дострокових виборів у Верховну Раду, якщо усі інші політичні сили будуть наполягати на цьому.

Про це він заявив журналістам після проведення консультацій лідерів фракцій у голови парламенту Арсенія Яценюка.

"Тому я сказав сьогодні, що якщо ми всі прагнемо таким чином розв"язати цю ситуацію, то давайте, я підготую і внесу відповідний проект постанови, а ви всі його підпишіть", - сказав він.

Водночас, на думку Литвина, на сьогодні політичні сили лише лякають одна одну проведенням дострокових виборів. За його словами, кожен тлумачить статті Конституції з цього питання на свій розсуд. "І тому є намагання політичних сил шантажувати один одного, що підемо на дострокові вибори", - сказав Литвин. При цьому він наголосив, що у такий спосіб нікому не вдасться шантажувати один одного.

Литвин також зазначив, що сьогоднішні консультації не завершились бажаним результатом. "Є тільки непереборне бажання продовжити консультації", - сказав він, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Литвин готовий ініціювати перевибори Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути