Ексклюзиви
понеділок, 27 серпня 2007 20:22

Лідер "НУ-НС" викликає лідера Партії регіонів на теледебати

Лідер блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Юрій Луценко викликає лідера Партії регіонів, прем"єр-міністра України Віктора Януковича на теледебати в прямому ефірі.

"Ми викликаємо пана Януковича на прозорі дебати... між лідерами політичних сил, між лідерами списків, які точно потраплять у Верховну Раду, для того, щоб виборці змогли визначитися за кого їм голосувати", - сказав він в понеділок в ефірі.

Луценко відзначив, що теледебати можуть відбутися в ефірі телеканалів "1+1" або "Інтер".

"Я ще раз хочу підкреслити, що уряд Януковича не є для нас ворожим, за цю політичну силу голосують українці", - додав лідер блоку "НУ-НС".

Луценко також запропонував вносити зміни в Конституцію України шляхом укладення "договору між суспільством і політиками". "Мій шлях дуже простій - опит населення про форму пристрої держави, робота національної конституційної ради, про яку сказав президент, виключно з фахівців виборчого права, і третє - всенародний референдум, де ми затвердимо цей договір", - відзначив лідер блоку "НУ-НС", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Лідер "НУ-НС" викликає лідера Партії регіонів на теледебати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути