субота, 03 липня 2010 12:24

Лідер Придністров"я потай зустрівся із Грищенком

Лідер Придністров"я потай зустрівся із Грищенком

Цього тижня у Києві із неофіційним візитом побував лідер Придністров'я Ігор Смирнов, повідомила газета "Дзеркало тижня" з посиланням на дипломатичні джерела.

За даними видання, у Києві Ігор Смирнов провів зустріч із керівником українського зовнішньополітичного відомства Костянтином Грищенком.

"Незважаючи на райдужні надії придністровського керівництва щодо перемоги Віктора Януковича на президентських виборах, Смирнова в Україні приймати не поспішали. Більше того, президент України неодноразово заявляв про те, що Київ виступає за найшвидше врегулювання замороженого конфлікту виключно на основі територіальної цілісності Молдови", - пише газета.

На думку фахівців, приїзд лідера Придністров'я до України - не лише свідчення нагальності придністровського питання для чинного керівництва країни, а й нагадування про те, що Київ продовжує впевнено тримати у руках як мінімум один із ключів придністровського врегулювання.

Зараз ви читаєте новину «Лідер Придністров"я потай зустрівся із Грищенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути