Ексклюзиви
вівторок, 27 січня 2009 12:04

Льовочкіна не цікавить помста Медведчука

Заступник голови Партії регіонів, народний депутат Сергій Льовочкін не має інтересу до розвитку ситуації щодо судового позову Віктора Медведчука до нього і його колеги з фракції Юрія Бойка про захист своєї честі, гідності і ділової репутації.

"Якщо чесно, мене це взагалі не цікавить. Взагалі не цікавить", - сказав він.

Відповідаючи на питання про те, чи має намір Бойко, згідно з даними ним обіцянками, пред"явити документи, що свідчать про корупційну змову Юлії Тимошенко, Віктора Медведчука та Ігоря Бакая, Сергій Льовочкін відповів: "А це запитаєте у Бойка".

Як пише Обком, на запитання, чи відмежовується він від його позиції, Льовочкін відповів: "Я не відмежовуюся. Він один з найближчих моїх друзів. Я його поважаю, і ми завжди разом".

Колишній лідер Соціал-демократичної партії (об"єднаної) Віктор Медведчук просить суд зобов"язати народних депутатів від ПР Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна спростувати інформацію про його причетність до газового конфлікту.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкіна не цікавить помста Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути