четвер, 16 травня 2019 16:18

Лещенко подає до суду на САП

Лещенко подає до суду на САП
Генпрокурор Луценко займається "дешевими інформприводами", каже нардеп Лещенко. Фото: УНІАН

Народний депутат Сергій Лещенко подає позов проти Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, яка порушила справу про хабарництво. Про це він написав у Facebook.

"Історія повторюється, але тепер у вигляді трагіфарсу. 2 дні тому горе-прокурор Луценко обіцяв мені підозру за справу Манафорта. Сьогодні він оголошує про відкриття кримінальної справи за отримання хабаря у вигляді квартири. Мені вже самому цікаво, куди далі заведе його фантазія.

Я повторно закликаю Луценка: негайно вносіть подання до парламенту про зняття з мене депутатської недоторканості. Обирайте самі, за якою справою - щодо Манафорта, квартири, за незаконну критику генпрокурора або його кума і начальника Порошенка.

Досить рятувати себе на посаді за рахунок створення навколо мене дешевих інформаційних приводів. Історія з квартирою закінчилася 2 роки тому рішенням суду, а також закриттям провадження самою прокуратурою за статтею "відсутність дії злочину".

Також я подаю позов на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру про захист честі та гідності", - заявив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лещенко вимагає від Луценка подання на себе

Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом можливого отримання хабара народним депутатом Сергієм Лещенком, його викличуть на допит.

Зараз ви читаєте новину «Лещенко подає до суду на САП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути