Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2008 11:21

Лазаренко повернувся у в"язницю, бо Тимошенко його замовила?

Екс-прем"єр-міністр України Павло Лазаренко спільно із своїм захистом прийняв рішення – повернутися до пенітенціарної установи США з метою убезпечити своє життя.

Про це йдеться у повідомленні адвоката Лазаренка Марини Долгополої.

Довгопола, посилаючись на інформацію, одержану від американських адвокатів, зазначила, що це рішення прийнято виключно у зв"язку з останніми політичними подіями в Україні і усвідомленням того, що в результаті гострого політичного протистояння в Україні, особа Лазаренка стала надто небезпечною та незручною певним політичним лідерам України.

Вона зазначає, що Лазаренку стали відомі факти, що підтверджують існуючу реальну загрозу його життю.

Долгопола також заявляє, що подібна ситуація вже була у 1999 році напередодні президентських виборів в Україні, коли, за наполяганням ФБР, Лазаренка було ізольовано. Тоді, за інформацією американських спецслужб, російські кримінальні структури одержали завдання від українських політиків фізично знищити Лазаренка. На жаль, відзначає вона, ситуація повторюється і в другій половині вересня 2008 року.

Адвокати Лазаренка стверджують, як тільки політична ситуація в Україні нормалізується, він зможе повернутися додому, пише proUA.

Зараз ви читаєте новину «Лазаренко повернувся у в"язницю, бо Тимошенко його замовила?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути