середа, 26 червня 2013 12:13

Кваснєвський: Україна стоїть перед історичним моментом підписання Угоди про асоціацію

Кваснєвський: Україна стоїть перед історичним моментом підписання Угоди про асоціацію
Фото: zn.ua

Україна стоїть перед історичним моментом і якщо Угода про асоціацію з ЄС буде підписана, то для України це буде як референдум, коли Україна отримала незалежність.

Відповідну заяву зробив колишній президент Польщі Александр Кваснєвський в Києві на міжнародній конференції "Наркополітика в східній Європі в контексті корупції".

"Європейська перспектива, перед якою зараз стоїть Україна, також схиляється до боротьби з наркотиками, тому, що Європа має дуже великий досвід в цій галузі. В цьому регіоні - Україна, Росія, Балкани – ми маємо серйозно зайнятися цим питанням. Ми зараз є єдиним регіоном, де весь час зростає рівень інфікування ВІЛ. Навіть в Африці, де ця акція (превентивних заходів боротьби з наркоманією – ред.) почалася, відбувається зменшення інфікування. Отже ми маємо впорядкувати наркополітику", - сказав Квасневський.

Зараз ви читаєте новину «Кваснєвський: Україна стоїть перед історичним моментом підписання Угоди про асоціацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути