неділя, 06 жовтня 2013 22:53

Кузьміна перевели на "лаву запасних" – Кармазін

Кузьміна перевели на "лаву запасних" – Кармазін
Юрій Кармазін Фото: depo.ua

Колишній народний депутат Юрій Кармазін переконаний, що зняття з посади першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна і призначення його в РНБО це свідчить про його перехід на "лаву запасних". Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Відставка Генпрокурором, президентом прийнята. Друге – це вже інше місце роботи – це вже консультативно-дорадчий орган при президенті. Мовою спорту – це "лава запасних", - наголосив він, додавши. Що "це ще не повне видалення із обойми, бо він залишається в політичному процесі". "Це знак для Ради Європи, сигнал для європейського співтовариства, що ми реформуємось, і по інакшому дивимось на ситуацію, - зауважив він. – Призначення Кузьміна свідчить про те, що правоохоронцям не варто втручатися в політичні процеси".

Окрім того, на думку колишнього нардепа, "це крок, який нагадує пізнього Єльцина. Коли він робив перестановки в кадрах. Хоча він пояснював за що і чому там робить. У нас це поки робиться кулуарно".

Нагадаємо, 4 жовтня указом президента був звільнений перший заступника генпрокурора Ренат Кузьмін. Його призначили на посаду заступника секретаря РНБО. Раніше лідер Партії захисників вітчизни Юрій Кармазін повідомив, що перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін подав у відставку.

Зараз ви читаєте новину «Кузьміна перевели на "лаву запасних" – Кармазін ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути