субота, 05 жовтня 2013 15:30

Кузьмін може очолити Генпрокуратуру - експерт

Кузьмін може очолити Генпрокуратуру - експерт
Віктор Небоженко Фото: politdengi.com.ua

Політолог Віктор Небоженко переконаний, що через деякий час Ренат Кузьмін може очолити Генеральну прокуратуру України. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Я думаю, що це тимчасове рішення. У Януковича не прийнято змінювати одного друга на іншого, бо якщо завтра він поміняє Пшонку на Кузьміна, то всі будуть говорити, що Пшонка програв, а Кузьмін виграв. Він не хоче напруження в середині крихкого балансу свого оточення", - сказав він, коментуючи призначення Кузьміна на посаду заступника голови РНБО.

Окрім того, він наголосив, що "швидше за все, Кузьмін побуде трохи на цій посаді, а в той час Пшонка урочисто піде на пенсію. Саме тоді ми побачимо нового голову Генпрокуратури".

"Хоча є ще одна проблема – Захід вимагає очистки від репресивних та корупційних функцій прокуратури. В те, що перетворилась зараз Генпрокуратура – не має прецедентів", - підкреслив Небоженко.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович призначив Рената Кузьміна заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Відповідний указ підписано 4 жовтня.

Як відомо, до цього Кузьмін був першим заступником Генпрокурора Віктора Пшонки.

Зараз ви читаєте новину «Кузьмін може очолити Генпрокуратуру - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути