пʼятниця, 04 жовтня 2013 13:55

Янукович дуже розраховує на Кузьміна - "ударівець"

Янукович дуже розраховує на Кузьміна - "ударівець"
Фото: facebook.com

"Ударівець" Павло Розенко переконаний, що звільнення першого заступника Генпрокурора Рената Кузміна і призначення заступником Секретаря РНБО свідчить про те, що президент Віктор Янукович розраховує на цю людину.

Про це він написав в Facebook.

"На мою думку, Янукович зовсім не "списав" Кузьміна з рахунків. Навпаки, дуже розраховує на нього. Розраховує, у першу чергу під час президентської виборчої компанії.
Я розцінюю призначення Кузьмина до РНБОУ як один з етапів створення антикризової команди Януковича. Команди, яка зможе забезпечити його повторне обрання у 2015 році.", - наголосив він.

"Сьогодні вся соціологія показує, що Янукович "із тріском" програє опозиційному кандидату на наступних виборах. І у наступні півтора роки у зв'язку із важкою економічною та соціальною ситуацією в Україні рейтинги діючого Президента будуть падати й надалі. Саме тому, у виборчому штабі потрібні люди які здатні до радикальних дій та застосування силових сценаріїв під час і після виборчих перегонів. І така команда судячи із останніх подій сьогодні формується у РНБОУ", - додав політик.

За його словами, "завданням Кузьмина буде координація усіх силових органів під час виборів Президента 2015 року".

Зараз ви читаєте новину «Янукович дуже розраховує на Кузьміна - "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути