Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2012 15:05

Кузьмін розуміє, що під ним вже хитається крісло - нардеп

Кузьмін розуміє, що під ним вже хитається крісло - нардеп
Андрій Сенченко. Фото: www.radiosvoboda.org

Проблема країни в тому, що колишні правоохоронні органи стали просто репресивними.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від "Батьківщини" Андрій Сенченко.

Зазначимо, що раніше заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін заявив, що збирається перевірити джерела фінансування "Батьківщини" на виборах. За його інформацією, до цього причетні офшори.

"Я до перевірки фінансування політичних партій ставлюся нормально, це має робитися, - прокоментував заяву нардеп. - А от до заяв на пресу Кузьміна ставлюся глибоко негативно. Бо треба перевіряти, це ж робота. І для цього існують органи влади, які мають ці речі контролювати, щоби все було за законом. Та анонсувати такі дії з якимось негативним нахилом - це означає, що збираються не перевіряти, а збираються обливати брудом".

На думку Сенченка, правоохороні органи давно перестали виконувати свою пряму функцію і тому від них можна очікувати будь-яких репресивних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кузьмін перевірить фінансування виборчої кампанії "Батьківщини" - в опозиції побачили змову

"Я впевнений, що жодних проблем у "Батьківщини" з точки зору законності джерел фінансування немає. Але у нас є проблема в тому, що колишні правоохоронні органи стали просто репресивними. Вони сьогодні не захищають законні інтереси громадян, а обслуговують владну верхівку з точки зору захисту їхніх власних інтересів, власності, політичних та інших інтересів від гніву народу. От, власне, яку функцію виконують сьогодні колишні правоохоронні органи", -підкреслив він.

Якщо і будуть вжиті якісь заходи щодо партії, то вони будуть цілком фальсифіковані, зауважив парламентар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США натякнули нашій владі, що треба "попуститись" - експерт

"Безсумнівно, будуть фальсифікувати. Чим же вони і займалися, коли вони фальсифікували кримінальні справи щодо Тимошенко і тд. Це зрозуміло, що є команда, або є власна ініціатива Кузьміна, бо під ним хитається крісло і не тільки. У нього сьогодні багато проблем. Бо те, що йому закривали американську візу — це маленький зовнішній прояв того, що там відбувається", - переконаний Сенченко

Зараз ви читаєте новину «Кузьмін розуміє, що під ним вже хитається крісло - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути