четвер, 23 серпня 2012 03:17

Кужель покаялася в агітації за Януковича і розповіла про покаяння Тимошенко: "Ющенко не спливе"

Кужель покаялася в агітації за Януковича і розповіла про покаяння Тимошенко: "Ющенко не спливе"
Фото: Gazeta.ua

"Ми об'єдналися не заради того, щоб знести Януковича, його знесе народ. Ми об'єдналися заради того, щоб визнати помилки", - заявила на прес-конференції в Донецьку 22 серпня кандидат в народні депутати Олександра Кужель, яка знаходиться в списку "об'єднаної опозиції", а до 22 жовтня 2011 була замом Тігіпка у "Сильній Україні".

Кужель розповіла в якому важкому становищі знаходиться зараз ув'язнена Тимошенко, з якою вона регулярно спілкується через записки, але при цьому Юлія Володимирівна мужньо знаходить у собі сили працювати над помилками.

"Ми покаялися. І перша це зробила Юлія Тимошенко! Ось за цих тварюк. - заявила Кужель, потрясаючи списком "тушок", які перекинулися до влади з БЮТ. - За цих покидьків, які зрадили виборців і дозволили Януковичу зробити конституційний переворот. Це завдяки їм Янукович прийшов з одними повноваженнями, а отримав інші"

На думку Кужель Партія регіонів найбільше боялася об'єднання опозиції і щоб протистояти цій могутній силі народжує нові сумнівні політичні проекти.

"Вони не очікували, що ми об'єднаємося. Але ми об'єдналися. І що вони нам швидко зробили? Наташечку Королівську нам зліпили! До наших керівників штабів з СБУ приходили люди, пропонували: "Або ви швидко переходите працювати до Королевської, або у вас будуть неприємності". Вони навіть підняли те, що не спливає - Ющенко! Який зрадив всіх тих, які його зліпили. А зліпили його Юлія Тимошенко, Тарас Стецьків, хлопці з "Руху"... Але він зрадив їх усіх. І вони каються. І я теж каюсь за 2004 рік - тоді я агітувала за Януковича. Але я б ніколи не агітувала за Ющенка. Я і тоді всім їм казала: "Він не буде працювати, він ледачий, заздрісний". Ющенко не спливе. Я не знаю як Юлія Тимошенко терпіла його в 2009-му, коли в кризу у неї було 80% уряду Ющенка. Вони над нею знущалися. Подають 3 рази кошторис стадіону Олімпійський, вона каже: "Я не буду підписувати, бо кошторис в 3 рази більше, ніж у Ахметова, він будував за свої, а ви за державні в 3 рази дорожче". А Ющенко виходив і кричав: "Тимошенко зриває підготовку до ЄВРО 2012".

Зараз ви читаєте новину «Кужель покаялася в агітації за Януковича і розповіла про покаяння Тимошенко: "Ющенко не спливе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути