середа, 22 серпня 2012 20:50

Спортивні молодчики зривали мітинг Об'єднаної опозиції на Донеччині
6

Фото: Фото: Тетяна ЗАРОВНА

Сьогодні у місті Курахове (Донецької області) кандидат у нардепи від Об'єднаної опозиції Олександра Кужель провела мітинг.

Послухати Кужель прийшли близько 250 жителів 20-тисячного міста.

"Кужель, пішла геть!", "Кужель - фальшивий депутат!", "Кужель перебіжчиця, ганьба!" - такими плакатами зустріли опозиціонерку півтора десятка невідомих спортсменів у віці 20-40 років. Керівники цих невідомих були в темних окулярах і провокували жителів, які прийшли на мітинг.

У своїй промові Кужель викривала "команду Партії регіонів", розповідала населенню про кримінальну справу Юлії Тимошенко і піднімала питання якості життя в Донбасі. Зокрема, Кужель повідомила, що люди, які живуть у Курахово, змушені пити технічну воду - "якою в інших країнах миють худобу", а дороги в Донецькій області знаходяться у поганому стані через те, що "керівники Донецької області літають на полювання на гелікоптерах".

Перекрикуючи викривальний виступ, невідома жінка викрикувала в гучномовець звинувачення на адресу Кужель: "Що ти зробила для народу? Як тобі не соромно!". Паралельно заглушити виступаючих намагалися комунальні працівники, які неподалік від місцевого палацу культури (де проходила зустріч) пиляли дрова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція та ДАІ Донецька "готові задушити в обіймах" місцевих лідерів Об'єднаної опозиції

"Я намагалася їх присоромити: "Хлопці, давайте пізніше", а вони мені відповідали: "Нам начальство наказало", - розповідає учасниця мітингу, донецька правозахисниця Марія Олійник. - Нарізали пилками опецьки, як ковбасу, по 10 сантиметрів - просто, щоб створювати шум".

У ході мітингу спортивні чоловіки оточили промовців і почали напирати на них, ледь не пошкодивши апаратуру, яку встановили для супутникового зв'язку з Арсенієм Яценюком.

Марія Олійник заявила, що помітила в одного зі спортсменів ніж. Тільки після наполегливих вимог організаторів заходу міліція втрутилася і втихомирила молодчиків. Після цього глава ради Об'єднаної опозиції зміг відповісти на питання кураховців під час прямого включення.

"Ці вибори - це війна, ось що ми побачили сьогодні під час мирного мітингу в Курахово, - прокоментувала Олександра Кужель. - Таких же хлопчиків з "інтелектуальними обличчями" ми бачили і в інших містах, їх спеціально привозять. І поведінка у них абсолютно зеківська. Колишніх засуджених, які сидять без роботи, збирають зараз у групи по 50 людей і вони повинні бути готові виїхати в будь міста. Їм велено - репетувати, штовхатися, кричати, заважати".

Серед натхненників спортивних чоловіків жителі райцентру впізнали декількох місцевих чиновників.

Зараз ви читаєте новину «Спортивні молодчики зривали мітинг Об'єднаної опозиції на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

105

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути