четвер, 18 січня 2018 14:56

Кум Путіна Медведчук вставив "п'ять копійок" про закон щодо Донбасу

Кум Путіна Медведчук вставив "п'ять копійок" про закон щодо Донбасу
Кум Володимира Путіна Віктор Медведчук заявляє про "партію війни" і дії на догоду США. Фото: vybor.ua

Лідер громадського руху "Український вибір", кум президента РФ Путіна Віктор Медведчук вважає, що Верховна Рада прийняттям закону про реінтеграцію Донбасу ставить хрест на мирному врегулюванні ситуації.

Про це йдеться в заяві Медведчука на сайті руху, пише "Українська правда"

"Спочатку декларувалося, що цей закон послужить реінтеграції – поверне Донбас в правове поле України. Але парламент, який давно став заручником радикалів і політиканів з "партії війни", що залишаються безкарними, своїми руками ставить хрест на спробах мирного врегулювання ситуації на Донбасі", - йдеться в заяві.

"А це означає, що конфлікт на Донбасі, як і раніше залишатиметься кривавою раною на тілі України, ще більше розділяючи країну і роблячи неможливим повернення Донбасу в Україну і України на Донбас", - підсумував кум Путіна.

Водночас ватажок окупованих районів Донецької області Олександр Захарченко заявив, що закон про реінтеграцію створив юридичну платформу для ескалації конфлікту.

"Цей закон дозволить розв'язати руки української воєнщині. І все, що вони раніше не могли робити, тепер зможуть робити на "законних" підставах. Це повністю порушує Мінські домовленості", - цитує бойовика одне зі "ЗМІ" окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найбільший страх Росії у питанні Донбасу

18 січня Верховна Рада прийняла закон про реінтеграцію Донбасу. Згідно з документом, території Луганської та Донецької областей визнаються окупованими, а Росія - країною-агресором.

Зараз ви читаєте новину «Кум Путіна Медведчук вставив "п'ять копійок" про закон щодо Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути