субота, 11 вересня 2010 16:28

Кучма: Дніпропетровську потрібен молодий і діяльний мер

Кучма: Дніпропетровську потрібен молодий і діяльний мер

У суботу, 11 вересня, в Дніпропетровську Леонід Кучма, традиційно вручаючи щорічні стипендії кращим студентам Університету економіки і права, заявив:

"Новий мер Дніпропетровська, перш за все, не повинен спати в голоблях. Прошу вибачення за грубий вираз, але саме так - не спати в голоблях. Щоб мешканці міста бачили, що у них дієвий, діяльний мер. Щоб він постійно був на очах у своїх виборців, у своїх городян. Щоб кожен тиждень по телебаченню розповідав, що він зробив з того, що обіцяв, коли його обирали. І звичайно, треба мати чітку і ясну концепцію розвитку міста. Мер повинен бути саме такий - діяльний. Молодий і діяльний. Сьогодні треба давати дорогу молодим".

Вручення стипендій студентам Університету економіки і права від благодійної організації Президентський фонд Л.Кучми "Україна" проходить щорічно в рамках святкування Дня міста Дніпропетровська.

Зараз ви читаєте новину «Кучма: Дніпропетровську потрібен молодий і діяльний мер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути