середа, 14 квітня 2021 09:49

Ксенофобія, шовінізм і фашизм - голова Центру інформбезпеки про Росію

Ксенофобія, шовінізм і фашизм - голова Центру інформбезпеки про Росію
Любов Цибульска очолила Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки у березні. Фото: "Укрінформ"

Важко знайти більш шовіністичну і ксенофобську політику, ніж та, яку провадить Росія. Про це сказала керівниця Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Любов Цибульська.

РФ є джерелом тероризму, сказала чиновниця в інтерв'ю Укрінформ

"Те ж саме й із фашизмом. Важко знайти більш шовіністичну, ксенофобську політику, ніж та, яку провадить Росія. Проте вона звинувачує в цьому всіх довкола", - зауважила Любов Цибульська.

"Росія не виграє інформаційну війну. Так, її багато, вона активна, лізе з усіх щілин, вкладає колосальні ресурси у свою пропаганду, але погляньмо на загальну картину. Ми не втратили ще більше територій, ми маємо міжнародну підтримку, виграємо судові позови проти Росії. Увесь світ знає, що Росія збила малайзійський Боїнг, і що Росія стоїть за отруєнням Скрипалів, за отруєнням Навального, усі засуджують окупацію Донбасу і Криму", - заявила керівниця Центру.

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки діє при Міністерстві культури та інформаційної політики. Центр відкрили в березні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Назвав Мураєва російською агентурою, той закричав: "Я тебя у*бу" - журналіст Бутусов

8-й рік триває агресія РФ проти України. У березні 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Ксенофобія, шовінізм і фашизм - голова Центру інформбезпеки про Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути