четвер, 26 липня 2012 19:55

Критерії досліджень руху "ЧЕСНО" не показують різниці між депутатами — Парубій

Критерії досліджень руху "ЧЕСНО" не показують різниці між депутатами — Парубій
Андрій Парубій дав свою оцінку дослідженням громадського руху "ЧЕСНО". Фото: gazeta.ua

Народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Адрій Парубій дав свою оцінку дослідженням громадського руху "ЧЕСНО".

"Добре, що є оцінка депутатів. Я з 6 критеріїв відповідаю п'ятьом. Знак мінус поставили по особистому голосуванню. Але ці критерії мають механістичний характер, бо не відображають дуже важливих речей, - заявив "нунсівець" під час прес-конференції у Черкасах.

Він нагадав, що деякі депутати є мільйонерами, мільярдерами, і за останні кілька місяців вони примножили свої багатства.

" Наприклад, син Януковича став мільйонером за 2 роки. Яким чудом? На жаль, ця шкала не показує різниці. Умовно кажучи немає різниці між Гудимою, який перевищив кількість перельотів, і між тим, хто здобув мільярд за ті два роки. От цей механістичний підхід мав би бути глибшим. Але ці критерії не є настільки глибокими, щоб показати різницю поміж депутатами, яка справді існує. Є депутати, які їздять в метро і на маршрутках, які не брали квартир. Я особисто, коли прийшов, написав заяву на відмову від квартири. Як можна ставити в одну лінію того, хто перевищив перельоти на 3000 гривень і того, хто здобув мільярди", - зауважив Парубій.

Зараз ви читаєте новину «Критерії досліджень руху "ЧЕСНО" не показують різниці між депутатами — Парубій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути