четвер, 08 серпня 2013 17:04

Кримінальну справу екс-мера Черкас розглядатиме Шевченківський районний суд Києва

Кримінальну справу екс-мера Черкас розглядатиме Шевченківський районний суд Києва
Сергій Одарич. Фото: obozrevatel.com

У вівторок 6 серпня відбувся розгляд клопотання Сергія Одарича у Вищому спеціалізованому суді з розгляду цивільних та кримінальних справ України.

Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Було два клопотання: від мене й від прокуратури області. Вони просили розглянути справу в одному з районів області, а не в місті. Очевидно тут було кілька мотивацій: вони розуміли, що в Черкасах не вдалося знайти жодного судді, який би виніс запропонований вирок, з іншого боку пану Тулубу дуже б не хотілося, щоб тут в Черкасах відбувалися якісь події в судах і черкасці безпосередньо слідкували за ходом розгляду справи. Вони сподівалися заслати в якесь Монастирище, де є підконтрольний суддя, який зможе оголосити наперед заготовлений вирок, - розповів Одарич сьогодні під час прес-конференції.

ВІн повідомив, що звернувся із проханням розглядати справу поза межами області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружину екс-мера Черкас Одарича залякує податкова інспекція

"Наша сторона звернулася з проханням розглянути справу в будь-якому судді за межами Черкаської області. На наша думку, неможливо в межах Черкаської області забезпечити об'єктивний і неупереджений розгляд справи. Тим паче, що по цій справі десятки суддів виносили ті чи ті рішення. Більше того, я тривалий час виконував обов'язки міського голови і відповідно у мене періодично виникали конфліктні ситуації із суддями, зокрема керівництво Соснівського та Придніпровського райсуду дуже незадоволене моєю позицією стосовно реорганізації всіх державних підрозділів і служб", - зазначив Одарич.

Також він заявив, що переконаний у своїй невинуватості.

"Навіть у матеріалах справи є докази моєї непричетності до того, що мені інкримінують. Не треба нічого навіть дошукувати і доводити", - запевнив міський голова у відставці.

Зараз ви читаєте новину «Кримінальну справу екс-мера Черкас розглядатиме Шевченківський районний суд Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути