понеділок, 08 липня 2013 12:14

Дружину екс-мера Черкас Одарича залякує податкова інспекція

Дружину екс-мера Черкас Одарича залякує податкова інспекція
Сергій Одарич. Фото: www.depo.ua

Колишній міський голова Черкас Сергій Одарич заявив, що його дружині погрожували працівники податкової інспекції.

"Орли" Тулуба (Сергій Тулуб - голова ОДА Черкас -Gazeta.ua) почали залякувати мою дружину", - написав Одарич у своєму Фейсбук.

Екс-мер повідомив, що чоловік, який представився по телефону начальником податкової інспекції міста Черкас висловив погрозу його дружині Анжелі: "Если в течении 15 минут не закроешь магазин, ты узнаешь, кто мы такие!".

Близько 15.30 чоловік зателефонував у магазин "Марель", що на Чигиринській, 15. Представився Байбузом Юрієм Михайловичем, начальником ДПІ міста Черкаси. Уточнив у дівчини-продавця, чи дійсно власником магазину є Одарич Анжела Августинівна, і передав, щоб Анжела терміново з ним зв'язалася.

Анжела сьогодні була вдома і, отримавши повідомлення, зателефонувала за вказаним номером мобільного телефону. Байбуз (чи особа, яка ним назвалася) наказав закрити магазин і в понеділок з "усіма документами" з'явитися до нього, пише екс-мер.

На останок Одарич, звертаючиь до Тулуба, додав - "Обіцяю вам одне – за все доведеться відповісти. І вам, і вашим виконавцям. Ви перейшли межу."

Зараз ви читаєте новину «Дружину екс-мера Черкас Одарича залякує податкова інспекція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути