Ексклюзиви
пʼятниця, 30 січня 2009 09:18

Кріль розповів, чому Тимошенко повинна піти і хто її має замінити

Логіка дій уряду і його керівника на сьогодні полягає в тому, щоб ухвалювати рішення, які допомагають рости політичному рейтингу, а не економіці. Таку думку висловив народний депутат з фракції НУНС, лідер партії "Єдиний центр" Ігор Кріль.

"Тимошенко намагається шляхом підміни понять, перенесення відповідальності на інших залишити собі можливість бути "білою і пухнастою". Але країні потрібен не хороший Прем"єр і напівжива економіка, а, швидше, навпаки. Тому такий уряд повинен піти у відставку ", - цитує політика прес-служба партії.

"До виборів ще цілий рік. І за цей час ще є можливість виправити ситуацію. Для цього треба сформувати професійний уряд, заснований на довірі між політичними силами. Підкреслюю, на довірі між політичними силами, а не між їх вождями. Вожді довели свою непридатність. Вони всі хочуть бути президентами. Ось хай і йдуть на президентські вибори і дадуть країні хоч би півроку відпочити від них", - відзначив депутат.

"Новий уряд повинен складатися з людей, які не мають президентських амбіцій, які будуть готові зробити свою справу і піти, - можливо, навіть з втратою для власного іміджу, але направивши країну в русло розвитку. Цей уряд повинен узяти на себе всю відповідальність за ситуацію в країні і з ранку до ночі працювати над рішеннями, які виведуть нашу державу з кризи, забувши про прес-конференції і рейтинг. А навколо цього уряду господарників повинні об"єднатися всі політичні сили. Інакше нам не подолати тих кризових явищ, загрозу яких ілюструє лист Міністра фінансів Пінзеника", - вважає парламентарій.

Нагадаємо, "Єдиний центр" ухвалив попереднє рішення підтримати відставку уряду на чолі з Юлією Тимошенко, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Кріль розповів, чому Тимошенко повинна піти і хто її має замінити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути