Ексклюзиви
четвер, 28 листопада 2013 17:36

Кричати на Євромайдані про імпічмент президента абсурдно — активіст

Кричати на Євромайдані про імпічмент президента абсурдно — активіст
фото:ru.tsn.ua

Активіст Євромайдану та лідер КУПРу Сергій Мельниченко вважає абсурдним кричати на Євромайдані відразу і про вступ до ЄС, і про відставку президента і уряду, і про розпуск Верховної Ради.

Про це він розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua

"Кричати на майдані водночас про відставку Президента, розпуск Верховної Ради, Уряду, про позачергові вибори та про підписання Угоди про асоціацію України з ЄС — це розмивання суті. Тобто, забувається чого прийшли на Майдан. А робити заяви про імпічмент президента взагалі абсурдно, оскільки сьогодні юридичного механізму для цього немає, рада не приймала такого нормативного акту. Мене дивують політичні діячі, які вживають це слово. Якщо люди будуть водночас проголошувати різні політичні гасла, то через певний час самі забудуть чого прийшли. Якщо хочуть і то, і то — це означає, що самі не знають чого хочуть. І не треба буде провокаторів, щоб розігнати такий мітинг – самі розійдуться, незадоволені результатом", - пояснив активіст.

Мельниченко обурений, що сьогодні в інтернеті поширили інформацію, що на Майдані з'являться проплачені групи бойовиків для нападу: "Ніхто зараз не буде наймати рейдерів чи провокаторів. В даний момент проходить саміт. Які тут будуть бойовики? Вони можуть бути після 29 листопада у разі, якщо люди не розійдуться".

Нагадаємо, сьогодні у литовській столиці Вільнюс відкрився саміт програми Європейського Союзу "Східне партнерство". На ньому 29 листопада планувалося підписання Угоди про асоціацію України з ЄС, а також зону вільної торгівлі. Проте 21 листопада Кабмін прийняв рішення призупинити підготовки до підписання угоди з ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Кричати на Євромайдані про імпічмент президента абсурдно — активіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути