четвер, 28 листопада 2013 17:22

Замість євромайдану у Дніпропетровську влаштували базар

Замість євромайдану у Дніпропетровську влаштували базар
фото: http://ura-inform.com/

У центрі Дніпропетровська, де вже кілька днів поспіль проходив мітинг на підтримку евроітеграціі, за рішенням місцевої влади відкрили ярмарок.

На Європейському бульварі - місці проведення протестних акцій, з'явилися десятки торгових точок, що пропонують продукти харчування, м'ясо, молоко, сигарети, батарейки, ковдри та інше.

Як розповідають самі торговці, вчора їм несподівано запропонували взяти участь у ярмарку , яка відкрилася за рішенням влади міста .
"Нас зігнали з вулиці Глінки , а інших з Центральної та Ширшова, сказали йти на Європейський бульвар і там торгувати " , - розповіла одна з продавщиць . Учасникам протестної акції , яким ще вчора судові виконавці заборонили збиратися на Європейському бульварі , довелося штовхатися між прилавками . Близько першої години дня сотня присутніх на площі прихильників євроінтеграції організованою колоною і під охороною міліції рушила в парк Глоби , де за рішенням влади знаходиться офіційне місце для проведення мітингів і зборів громадян. Учасники акції несли велике полотнище державного прапора , а також плакати і прапори Євросоюзу.

На Європейській площі залишилося лише кілька активістів , які будуть направляти людей, що приходять на Евромайдан, до нового місця проведення акцій в Дніпропетровську. Як повідомив журналістам один з організаторів Евромайдана Віктор Романенко , вчора судовий виконавець зачитав присутнім на Європейській площі рішення суду про заборону на проведення мітингів у 20 громадських місцях Дніпропетровська - зокрема , на Європейській площі, біля міської та обласної ради , облдержадміністрації та т.д. Як повідомлялося раніше, 25 листопада на учасників Евромайдана в центрі Дніпропетровська напали чотири десятки молодих людей спортивної комплекції. Вони розірвали намети і били ногами учасників акції , коли представник влади зачитував судове рішення про заборону масових акцій на Європейському бульварі.

Зараз ви читаєте новину «Замість євромайдану у Дніпропетровську влаштували базар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути