пʼятниця, 07 листопада 2008 11:12

Кравчук: "Стельмах - професіонал, а інші працювали хреново!"

Перший Президент України Леонід Кравчук стверджує, що не можна у фінансовій кризовій ситуації звинувачувати лише голову Нацбанку Володимира Стельмаха.

"Я працював зі Стельмахом ще в часи свого президентства. І можу сказати однозначно, що ця людина — професіонал. Знайти крайнього — найлегше. Я спілкувався з послом США і він мені розповів, що голова американського нацбанку, провідний фінансист, сам визнав, що були допущені помилки. Сам визнав!

Говорити, що Стельмах діяв ідеально, я не можу. Але з іншого боку, я абсолютно не приймаю, коли хочуть у всій цій фінансовій плутанині звинуватити одного Стельмаха", - заявив Кравчук в інтерв"ю газеті День.

"Ви пам"ятаєте, як комерційні банки роздавали кредити на право й на ліво без довідки про прибутки? Тобто вся система, пробачте на слові, працювала хреново. А зараз вішати всіх собак на Стельмаха — це неправильно. Не він один винен. Знову-таки, винні всі", - сказав Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук: "Стельмах - професіонал, а інші працювали хреново!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути