середа, 27 січня 2010 16:52

Кравчук просить Тігіпка прийняти пропозицію про прем"єрство до виборів

Кравчук просить Тігіпка прийняти пропозицію про прем"єрство до виборів

Колишній Президент (1991-1994) Леонід Кравчук рекомендує лідерові партії "Сильна Україна" Сергію Тігіпку погодитися до другого туру виборів Президента на пост прем"єр-міністра в разі перемоги прем"єр-міністра Юлії Тимошенко на них.

Про це він сказав на прес-конференції.

"Згода Тігіпка має бути сказано до виборів. Якщо він думає це сказати після виборів, це вже інша ситуація, це вже настільки тонка дипломатія, що її навіть не видно", - сказав він.

Кравчук вважає, що тільки на посаді прем"єра Тігіпко зможе реалізувати свою виборчу програму шляхом проведення глибоких реформ у державі.

Тим самим, на думку колишнього Президента, Тігіпко зможе довести своїм виборцям, що він готовий виконувати свої обіцянки, і збільшити свій потенціал для участі в наступних парламентських чи президентських виборах.

На думку Кравчука, якщо Тігіпко відмовиться від цієї посади, він дасть зрозуміти виборцям, що не готовий братися за реформування держави.

Як повідомлялося, Тігіпко, який зайняв на виборах Президента 17 січня 3-є місце, наполягає, що не підтримає у 2 турі виборів ні Януковича, ні Тимошенко.

26 січня Тимошенко висловила сподівання, що Тігіпко дасть до другого туру виборів відповідь щодо пропозиції йому посади прем"єр-міністра у разі обрання Тимошенко Президентом.

Після цього Тігіпко заявив про готовність обійняти посаду прем"єр-міністра, якщо при цьому буде затверджено антикризову програму.

Обком

Зараз ви читаєте новину «Кравчук просить Тігіпка прийняти пропозицію про прем"єрство до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути