Ексклюзиви
пʼятниця, 02 квітня 2021 07:29

Кравчук дав 4 поради Зеленському

Кравчук дав 4 поради Зеленському
Перший президент України Леонід Кравчук дав поради нинішньому главі держави Володимиру Зеленському. Фото: facebook.com/Леонід Кравчук

Перший президент України і представник української делегації в Тристоронньої контактній групі Леонід Кравчук дав 4 поради нинішньому главі держави Володимиру Зеленському.

Ці поради допоможуть успішно керувати країною, сказав Кравчук в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Перша порада – президент під час ухвалення рішень повинен до всіх прислухатися і зважувати всі моменти. Однак, це не означає, що потрібно враховувати всі думки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський пов'язав ескалацію на Донбасі з санкціями проти Медведчука

Друга - необхідно боротися з усіма, хто діє проти України. Третя - дистанціюватися від людей, які діють всупереч інтересам країни.

"Навіть якщо немає доказів, що людина зробила великі проступки, але коли в суспільстві вже є оцінки тієї чи іншої людини, то його потрібно обережно від себе дистанціювати. Тому що народу важко довести, що ця людина чиста, коли про неї вже пишуть і говорять", – сказав Кравчук.

І четверта – потрібно позбавляти влади тих, хто живе в Україні, але проводить неукраїнську політику.

Раніше Леонід Кравчук розповів, що на наступному засіданні Тристоронньої контактної групи Україна планує порушити питання запровадження "пасхального перемир'я" на Донбасі. Воно буде тимчасовим. Наступна зустріч Тристоронньої контактної групи буде 14 квітня, повідомив він.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук дав 4 поради Зеленському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути