Ексклюзиви
пʼятниця, 25 червня 2010 11:31

КПУ закликає БЮТ спільно боротися з "чорнухою" ПР

КПУ закликає БЮТ спільно боротися з "чорнухою" ПР

Перший секретар Кримського республіканського комітету Комуністичної партії України, народний депутат Леонід Грач закликав фракції "Курултай-Рух", "Блок Юлії Тимошенко" і депутатську групу "Русское єдність" у Верховній Раді Криму об'єднатися для захисту прав автономії.

"Я хочу сьогодні звернутися до фракції" Російський блок ", фракції" Курултай ", фракції БЮТ у Верховній Раді Криму: давайте об'єднаємося і станемо на шляху волюнтаризму, чорнухи, беззаконня, яку творить завізної команда, проти знищення автономії", - цитує депутата прес-служба рескому КПУ.

Зокрема, депутат назвав загрозою для автономії законопроект "Про Раду міністрів Автономної Республіки Крим", ініційований кримським прем'єром Василем Джарти.

"По суті, це - повторення всього того, що робив Кравчук, Кучма і що так завзято робив Ющенко. Це називається знищенням Автономної Республіки Крим ", - вважає нардеп.

Також лідер кримських комуністів стверджує, що сьогодні в Криму створюється ситуація, яка призведе "до різкого протистояння в міжетнічній, геополітичної сферах, і природно, ті проблеми, вирішити які обіцяв Янукович, вирішуватися ні за яких обставин не будуть".

16 червня Верховна Рада Криму відправила у відставку двох представників Комуністичної партії України в Раді міністрів Криму - заступник голови уряду Юрія Корнілова і міністра освіти і науки Валерія Лаврова.

У свою чергу, кримські комуністи заявили, що мають намір домагатися відставки голови Ради міністрів Криму.

Зараз ви читаєте новину «КПУ закликає БЮТ спільно боротися з "чорнухою" ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути