вівторок, 26 квітня 2011 20:21

Костенко вважає, що у Лукашенка низький рівень політичної культури

Костенко вважає, що у Лукашенка низький рівень політичної культури

Заяви президента Білорусі Олександра Лукашенка свідчать про низький рівень політичної культури, вважає народний депутат фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Юрій Костенко.

"Це є свідченням дуже низького рівня політичної культури пострадянських керівників", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

"Якщо б це хтось говорив на рівні, наприклад, депутатів, то таке буває в пострадянській політиці. Але коли говорить перша особа держави на такий ненормативній лексиці, то у мене складається враження, що пан Лукашенко добре відсвяткував ці пасхальні дні і що він не зрозумів, що він вже президент держави, а не звичайний християнин і з чаркою горілки і яйцем у правій кишені", - додав Костенко.

Депутат порівняв образу білоруського президента з дитячими образами. У той же час, Костенко вважає таку поведінку лідера держави неадекватною.

"Така образа на те, що Захід не хоче сідати разом за один стіл з диктатором європейським Лукашенко, знаєте, вона дійсно схожа навіть не на дитячу, а на якусь уже неадекватну образу", - підкреслив політик.

Костенко очолює Українську народну партію, є членом комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

Як повідомлялося, президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував поставити запитання керівництву Україні про свою неучасть в чорнобильських заходах разом з президентами України і Росії.

"Поставте це запитання Януковичу: чому білоруський президент не присутній на їх заходах. Це ви у них запитайте. На жаль," вошивості "вистачає у нинішнього керівництва України", - заявив Лукашенко журналістам у вівторок.

Зараз ви читаєте новину «Костенко вважає, що у Лукашенка низький рівень політичної культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути