вівторок, 25 січня 2011 17:44

Костенко готовий об'єднуватись з Ющенком та Гриценком

Костенко готовий об'єднуватись з Ющенком та Гриценком

Лідер Української народної партії, народний депутат України Юрій Костенко вважає, що єдина правоцентристська сила в Україні з'явиться навесні.

Як повідомили у прес-службі УНП, Костенко відзначив, що весна 2011 року – це "той критичний термін", впродовж якого політикам треба вийти на одну політичну силу, яка готуватиметься на вибори, щоб потім у Верховній Раді України створити, потужну правоцентристську фракцію.

За його словами, часу не багато, бо "ніхто не знає, коли будуть парламентські виборчі перегони, - чи цього року, чи наступного".

Партієць підтвердив, що переговорний процес щодо об'єднання відбувається.

"Ми намагаємось об'єднати ті політичні сили, які в своїй політичній діяльності опираються на правоцентристську ідеологію. Це, в першу чергу, "Наша Україна", "За Україну!", НРУ, "Собор" Матвієнка", - уточнив Костенко.

Парламентарій запевнив, що готовий сідати і з Ющенком, і з Кириленком, і з Матвієнком, і з Гриценком, щоб говорити про формат єдиної правої політичної сили, "де кожен знайде своє місце і свої впливи".

"Це буде не проект під вождя чергового, а під українську політичну команду, яка здатна змінити в Україні політику на користь національного інтересу та національного виробника", - підсумував лідер УНП.

Раніше у ЗМІ з'явилась інформація про те, що керівники опозиційних парламентських партій - "Фронт змін", "Громадянська позиція", Європейська партія України та Українська республіканська партія (УРП) "Собор" - зайнялися складанням статуту нової партії, яку планується створити в результаті об'єднання цих чотирьох політичних сил.

Сьогодні, перебуваючи біля будівлі Генпрокуратури, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко натякнула, що Арсеній Яценюк та В'ячеслав Кириленко, які у День Соборності робили альтернативний мітинг на Контрактовій площі, є проектом Партії регіонів та отримують від неї гроші. "І не треба повторювати мантри про об'єднання, бо з департаментами Партії регіонів, які представляють куплену опозицію, об'єднатись неможливо", - резюмувала Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Костенко готовий об'єднуватись з Ющенком та Гриценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути