пʼятниця, 16 березня 2012 10:07

Королевська розповіла про підлість "здорових мужиків" з БЮТу

Королевська розповіла про підлість "здорових мужиків" з БЮТу

Глава Української соціал-демократичної партії Наталія Королевська вважає, що ніколи не зраджувала колишнього прем'єр-міністра, лідера БЮТ-"Батьківщини" Юлію Тимошенко.

Про це Королевська заявила в інтерв'ю "Українській правді".

"Навпаки, я вважаю свій прихід в Українську соціал-демократичну партію, роботу з цивільними лідерами, з підприємцями посиленням команди, посиленням Блоку", - сказала вона.

Як розповіла Королевська, виключення з "Батьківщини" стало для неї несподіванкою.

"Іноді підлість перемагає здоровий глузд. У кожного удару в спину є своє обличчя. Чиї це обличчя - час покаже. Я дивилася на цих здорових мужиків, і мені було складно зрозуміти, хто і чим там керує. Я раптом дізналася, що, виявляється, було рішення фракції не спілкуватися з громадськими лідерами, що було рішення не проводити мітинги без узгодження фракції, не виступати без рішення фракції. А ось Королевська, мовляв, порушувала всі ці рішення. "А ось ви, Наталя, білл-борди повісили!". Ну і так далі... " - підкреслила політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевську вигнали за співпрацю з Банковою - заява партії

За її словами, нинішня "Батьківщина" і Тимошенко вже не є єдиним цілим.

"Якщо простежити логіку подій, то спочатку нинішнє керівництво фракції прибрало Івана Кириленка з посади лідера фракції, потім прийняли рішення фракції про голосування за закон про вибори, а тепер виключили мене. По жодному з цих рішень не було попередньої позиції Юлії Тимошенко. Наприклад, її позиція по Івану Кириленко була оголошена постфактум. Також очевидно, що голосування по закону про вибори було погоджено з нею постфактум", - зазначила Королевська.

Нагадаємо, 14 березня Королевську офіційно виключили з фракції БЮТ-"Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «Королевська розповіла про підлість "здорових мужиків" з БЮТу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути