понеділок, 29 жовтня 2012 01:32

Королевська після виборів вирішить чи судитись з соціологами далі
6

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Лідер партії "Україна-Вперед" Наталя Королевська вирішить чи продовжувати судитись з соціологами після оголошення результатів виборів. Про це вона повідомила сьогодні ввечері, на брифінгу присвяченому виборам до парламенту, що проходив в НСК "Олімпійський".

- Будуть результати виборів – то будемо визначатися з відповідями. Результати екзит-полі, це середня температура по лікарні, які — зазначила вона.

Сім місяців, які провела політична партія в передвиборній гонці, це колосальний досвід. Який буде потрібен в майбутньому, вважає Наталя Королевська.

Як відомо, між "Україною-Вперед" та фондом "Демократичні ініціативи" і київським міжнародним інститутом соціології триває судовий процес, щодо інформації про рейтинг партії, котрі були оприлюднені до виборів. Причиною позову стало опитування, проведеного цими компаніями у кінці вересня, за якими партія Королевської не набирала навіть 5% голосів.

- Команда зустрічатиме результати виборів. А далі – буде робота в парламенті. Або ж робота над помилками. Це був наш перший вибір, а не останній.В любому випадку, той результат, який ми отримаєм, це більше сотні тисяч голосів, які ми отримали, і є це головним для нас, та колосальна підтримка, яку ми отримали від людей і це найвища оцінка нашого результату — додала вона.

Також лідерка партії подякувала своїй команді за зроблену роботу.

- Хочу побажати своїм людям пережити одну з самих непростих ночей у своїм житті. Ось коли хворого везуть в морг, а він говорить, "чи можна в реанімацію?", і йому кажуть "ні лікар сказав в морг значить в морг". Так ось, ми зараз ці хворі, і тим хто нас хоче відвести до моргу ми будем їх перемагати і будемо здоровими. Я впевнена, що ця ніч нашої команди, і потрібно тільки мобілізувати всі сили і можна захистити свої голоса — зазначила вона.

Нагадаємо, за даними народних екзит-полів партія Наталі Королевської "Україна вперед", не проходить через 5% бар'єр до парламенту. За неї проголосували менше 2% виборців.

Зараз ви читаєте новину «Королевська після виборів вирішить чи судитись з соціологами далі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути