неділя, 28 жовтня 2012 22:53

Соціологи вважають, що екзит-поли добре узгоджені

Соціологи вважають, що екзит-поли добре узгоджені
Фото: dif.org.ua

На думку соціологів, екзит-поли добре узгоджені.

Про це в ефірі телеканалу Інтер заявив генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології, професор Національного університету "Києво-Могилянська академія" Володимир Паніотто.

"Екзит-поли досить добре узгоджені", - заявив він, додаючи, що якщо результати виборів співпадуть з ними, то це буде легітимізацією цих виборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці на виборах висловили недовіру Януковичу - нардеп

"Деякі екзит-поли не будуть продовжуватися. Всі ці дані до 18:00. Після 18:00 голосують ще приблизно 7% населення. Ми будемо продовжуватися цю роботу, і об 11:00 будуть оприлюднені остаточні дані, але на основі того, що я бачив, то ці 7 % - більше ніж пів відсотка не змінять результати виборів", - повідомив Паніотто.

Окрім того, за його словами, згідно результатів екзит-полів, партія "Україна-Вперед!" Наталії Королевської не проходить до наступного парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламентські вибори можуть стати імпульсом до євроінтеграції України - голова місії Європарламенту

"Я хотів назвати ще одну цифру, яка мене цікавила - це скільки набере в екзит-полах Королевська. 1, 6 - в нашому екзит-полі. Вона явно не проходить до парламенту за нашим екзит-полом", - зауважив експерт.

Окрім того, він додав, що КМІС використовував методику таємного голосування, тому партія влади має менше рейтинг, ніж в там, де не використовували цю методику.

Зараз ви читаєте новину «Соціологи вважають, що екзит-поли добре узгоджені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути