неділя, 28 жовтня 2012 22:13

"Вибори в Донецькій області зривали тільки опозиціонери" - регіонал

"Вибори в Донецькій області зривали тільки опозиціонери" - регіонал
ПР абсолютно впевнена у своїй перемозі в 21 окрузі Донецької області Фото: radiosvoboda.org

Керівник Донецького обласного штабу Партії регіонів Олександр Касянюк задоволений результатом в області. За його даними, які тільки що оголошені в прес-центрі Комітету виборців України в Донецьку, всі мажоритарники від ПР, які балотувалися в цьому регіоні, перемогли з великою перевагою.

"Ми провели якісну кампанію і наш екзит-пол показує, що всі наші 21 мажоритарник здобули переконливі перемоги. Олексій Азаров набрав не менше 75 відсотків голосів. А його найближчий супротивник комуніст Хмельовий - набрав всього 10 відсотків. Наш Сергій Клюєв - не менше 72 відсотків, Леонід Литвинов (Єнакієве) - в районі 80%. Владислав Лук'янов - в районі 75 відсотків. Микола Левченко набрав 72 відсотки, Олександр Бобков - 66, Тетяна Бахтєєва - 62, Юхим Звягільський - 62 відсотки голосів. Найскладніша ситуація - у Горлівці - він набрав менше - 43 відсотки, але переміг теж", - розповів Олександр Касянюк.

За даними ПР, в Донецькій області явка виявилася меншою, ніж вони розраховували - 60 - 70%. За ПР віддали свої голоси 62% тих, хто проголосував. Приблизно 20% проголосували за КПУ. 5,9% донеччан проголосували за "УДАР", за "Батьківщину" - 5,4%. Партія Наталії Королевської набрала 1%. "Свобода" - і того менше.

"Але це наш внутрішній екзит-пол, екзит-пол ПР", - підкреслив Касянюк.

Такі технології фальсифікацій як "струмочок" і "карусель" - цього, на думку Касянюка, не було в Донецькій області.

"Були спроби кандидатом Сергієм Шаховим, його командою організувати "струмочки" в горлівському окрузі № 51 та Дзержинському окрузі № 52. Звезли з Луганської області 300 людей автобусами, але ми не дозволили провести ці "струмочки", - сказав Касянюк.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Мене обіцяють вбити" - голову комісії від "Батьківщини" вивели з її складу

Представник ПР Сергій Богачов переконаний, що вибори в Донецькій області зривали тільки опозиціонери.

"Вони направляли не компетентних, не професійних, не кваліфікованих людей і доводилося робити заміни на кваліфікованих співробітників. На жаль, на багатьох дільницях не провели до кінця", - сказав регіонал.

Вибори в Донецькій області були демократичними, впевнені в ПР.

"При цьому явка виборців була нижчою, ніж сподівалися в ПР. В Донецьку - 66% відсотків.

Якби вона була вище, було б більше голосів у ПР", - сказав Богачов.

В якості порушників він назвав тільки активістів "Відсічі".

"10 випадків в Київському районі Донецька, коли ці активісти сьогодні викидали на стіни будинків негативну інформацію про одного з кандидатів ПР".

Сергій Богачов назвав точну явку виборців в Донецькій області по ситуації на 17.00.

У 41 окрузі (Будьонівський і Пролетарський райони Донецька, де сьогодні фіксували підвезення і каруселі - ред.) проголосували - 61, 4% виборців. У 42 (центр Донецька) -51, 5%, в 43 окрузі проголосували 46,7%. У 44 - 59.8%. В окрузі № 45 - 58.17%. Точна явка на момент закриття дільниць ПР не відома. Але в ПР розраховують, що проголосували не менше 66% виборців Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «"Вибори в Донецькій області зривали тільки опозиціонери" - регіонал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути