четвер, 03 жовтня 2013 13:29

Користувачі інтернету обурені якістю "халявної" продукції "регіоналів"

Користувачі Інтернет обурюються низькою якістю товарів із політичною агітацією, що зазвичай роздають напередодні чергових виборів в Україні.

Про це з посиланням на повідомлення блогерів повідомляє Цензор.НЕТ.

"В дощову погоду періодично з натовпу  виринають щасливі власники партійного парасольки, видобутого в жорстких баталіях перед виборами 2012", - пише блогер frankensstein.

"Халявні парасольки передбачувано опинилися неякісної поганню, швидко приходить в непридатність. Даремно жителі Донбасу з ненавистю тиснули один одного в тисняві за цей девайс", - пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для опозиції вибори не будуть "легкою прогулянкою" — експерт

"А я бачила чудове видовище: на площі проходила генеральна репетиція до Дня міста. Танцювали дівчинки з парасольками. Ганебні слова були ретельно зафарбовані і заклеєні паперовими квітами. З будь-якої гидоти можна спорудити корисну річ, якщо творчо підійти до питання", - пише ще одна дівчина з Луганська.

"Народ, на відміну від керівників, вміє берегти ресурс", - відзначає ще один коментатор, публікуючи фото, яке зроблено в Гуляйполі.

"Ручки - це особлива розмова . Ти ставиш крапку, і в тебе стрімко вилітає стрижень з пружиною і шматок пластмасової частини. Особливо ефектно на прес-конференціях - можна робити ставки, догодить частина ручки спікеру в око чи ні", - ділиться враженнями ще один блогер.

Зараз ви читаєте новину «Користувачі інтернету обурені якістю "халявної" продукції "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути