четвер, 03 жовтня 2013 12:18

Для опозиції вибори не будуть "легкою прогулянкою" — експерт

Для опозиції вибори не будуть "легкою прогулянкою" — експерт
Фото: t-pravda.net

На виборах 15 грудня фаворитами будуть опозиційні кандидати, в яких минулого разу відібрали перемогу. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав голова Комітету виборців Олександр Черненко.

За його словами, з моральної точки зору було б неправильно, якби опозиція підтримала когось іншого. "Крім того, вони матимуть більші шанси. Ці люди відомі, мають образ несправедливо ображених. Українці це люблять. Навіть ті, хто за них не голосував, можуть підтримати з почуття справедливості. Але це не означає, що для опозиції вибори будуть "легкою прогулянкою". Бо ситуація дещо інша — може бути низька явка, виставлено ще кілька опозиційних кандидатів, які відтягуватимуть голоси", - зазначив Черненко.

Експерт наголосив, що влада досі не вирішила питання із своїми кандидатами, тому може поставити тих самих або дасть "добро" кільком начебто незалежним, а потім візьме того, хто виграє. "У Черкасах ніби знову робитимуть ставку на Валентину Жуковську (йшла на вибори як самовисуванка. Її пов'язують з олігархом Дмитром Фірташем та главою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним. — "ГПУ"). Але це може бути винятком, бо там є інтереси потужних фінансових груп. Партія регіонів не вказуватиме на когось конкретно, мовляв, це наш. Може дати "добро" одному-двом претендентам", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «Для опозиції вибори не будуть "легкою прогулянкою" — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути