вівторок, 25 червня 2013 16:45

Корчинський: Опозиція не дослухається до слів Луценка - і правильно зробить

Корчинський: Опозиція не дослухається до слів Луценка - і правильно зробить
Фото: tsn.ua

Опозиційні сили не дослухаються до слів екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка щодо необхідності запропонувати конкретний план дій і команду у рамках президентської передвиборної компанії, і правильно зробить.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав громадський активіст, лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський.

"Опозиція не дослухається до слів Луценка і правильно зробить. План дій у опозиції є один і той самий — це залишаться опозицією та намагатися в опозиційну нішу не пускати когось іншого", - висловив думку політик.

Водночас, за його словами, в опозиції "розуміють, що кількість людей, які не люблять владу дедалі збільшуватиметься". "Вони будуть змушені голосувати за опозицію, так чи інакше. Безумовно, що в опозиції буде відбуватися конкуренція між лідерами за місце очільника опозиції, але за це Луценко нічого не говорить. Тобто, опозиція діє правильно", - наголосив Корчинський.

Окрім того, він підкреслив, що "ми часто намагаємося їм приписати інші функції, аніж у них можуть бути".

"Іноді ми хотіли б бачити в них революціонерів та бійців, але опозиція не має бути такою. Та й ми б ніколи за революціонерів не проголосували", - впевнений громадський активіст.

"Щодо відновлення довіри до суспільств з боку опозиції, то це не можливо зробити займаючись політикою. Політика — це брудна справа. Люди голосують не тому, що довіряють, а голосують за принципом - "за найменше зло". Тому, не варто відновлювати довіру суспільства. Потрібно чітко займати свою позицію, та робити те, що вони і роблять", - резюмував він.

Нагадаємо, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що у рамках президентської передвиборної компанії опозиція має запропонувати конкретний план дій і команду, а не чергового вождя. "Перестаньте пропонувати чергового вождя, при всій повазі до ролі й особистості в майбутній президентській - запропонуйте нам план і команду. Про це я й кажу: буде план, буде команда - люди вийдуть на вулиці. Але цього разу вони вийдуть не за нового президента, цього разу вони вийдуть за нову країну", - заявив Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Корчинський: Опозиція не дослухається до слів Луценка - і правильно зробить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути